Maxima alati odavatest hindadest kuni poole võrra veelgi soodsamalt on saadaval Arieli, Woolite’i, Persili ja paljude teiste tuntud tootjate kaubad. Turvalisest kodukeemiast menukate ökotoodeteni, nõudepesuvahenditest katlakivi ja hallituse eemaldajate, aurupuhastite, pesupulbri ning prügikottide ja WC-küürimise geelideni.

Ostes Maxima puhastuspäevadelt soodsa hinnaga tooteid, võid boonusena võita moodsa robottolmuimeja. Et kodukoristus saaks olla puhas rõõm!

Kuidas suurest vaevast hoiduda?

Kodukoristaja vaev – see algab tolmust. Näiteks köögis tuleb tolmu pühkida piisavalt sageli selleks, et see ei jõuaks pliidi kohalt levivate rasvaaurudega ühineda ning muutuda kõikjale kleepuvaks, inetuks ja tüütuks kihiks.

Nutikas kodukoristaja varub kvaliteetsed puhastusvahendid sooduskampaania ajal pikaks ajaks valmis ja puhastab pindu küllalt tihti, aga see-eest kerge vaevaga.

Pärast igat kasutuskorda oleks mõistlik kergelt „üle tõmmata” praeahi ning päevas vähemalt korra ka pliidiplaat ja mikroahju sisemus. Nii saab ennetada toiduosakeste kuivamist ja muutumist vägagi raskesti eemaldatavateks plärakateks-plekkideks.

Niisiis – eemaldage mustus kohe, kui see tekib. Või muidu tuleb ühel hetkel küürida mis kole! Kui koristamist täis puhkepäevad ei mõju ahvatlevalt, puhastage kodu jupikaupa. Ühel päeval köögipinnad, teisel päeval vannituba ... Nõnda püsib kodu korras suuremate pingutusteta.

Robotkoristaja sinu kodus? Mõnus mõte!

Efektiivne kodupuhastus algab ülevalt ja lõpeb all. Esmalt laealused ja kapipealsed, seejärel riiulid ning lõpuks põrand. Sest alustades kõrgemalt, langevad puhastuse käigus õhku tõusvad tolmuosakesed alla ja kogunevad põrandale, kust on hea neid ühe korraga eemaldada.

Mis oleks, kui vahepeal tõmbaks ise pisut hinge, aga põrandalt tolmukogumise jätaks kellegi teise hoolde? Näiteks roboti? See ei pruugi olla ulme, sest Maxima puhastuspäevadel läheb ostlejate vahel loosi kolm eksklusiivset robottolmuimejat Schbot S8.

Proovi õnne! Robotiloosis osalemiseks ei ole tarvis teha muud kui osta vahemikus 03.03.2022 kuni 23.03.2022 (kaasa arvatud) Maximast vähemalt üks puhastustoode ning registreerida oma andmed ja ostutšekk SIIN. Ostutšekki tuleb alles hoida kuni auhindade loosimiseni.

Kas tõesti WC-potis kolli polegi!?

Kus on WC-s kõige rohkem mustust? Põrandal või WC-poti sisemuses? Oh ei! Sest paljuski reklaami mõjul on just need kohad eriti hoolikalt ja tihti küüritud, samas kui nii mõnigi teine punkt võiks vajada samaväärset hoolt.

Enim määrdunud kipuvad olema need pinnad, mida kätega kõige rohkem puudutatakse. Näiteks WC-poti nupp, veekraan ja lambilüliti. Piltlikult öeldes ei pruugigi telereklaamist nähtud hirmsad WC-poti kollid pesitseda potis, vaid kuskil mujal.

Kui tahad näha, millised pinnad sinu WC-s tegelikult enim puhastamist vajaksid, hangi lähimast elektritarvete poest sinise valgusega UV-lamp. Selle lihtsa abivahendiga WC-d uurides võib sind tabada ebameeldiv, et mitte öelda rabav üllatus. Rääkimata soovist ruttu Maximasse tõtata, et nüüd ja kohe erakordselt soodsalt oma puhastusvahendite varu täiendada.

Kiirusta! Paljude toodete hinnad on Maxima puhastuspäevadeks langenud alla maagilise piiri, suurim tootevalik ootab ostjaid ees Maxima XX ja XXX kauplustes. Uuri 3.–23. märtsini kestvate puhastuspäevade kohta lähemalt SIIT. Kaupa leidub igale vajadusele ja viies koju korralikud varud näiteks pooleks aastaks, saad puhastustoodetelt märkimisväärselt säästa. Sest järgmine vajadus puhastusvahendite järele võib tekkida alles järgmise suurema sooduskampaania ajaks.

Kui tahad osa saada ka meie traditsioonilistest, iganädalastest sooduspakkumisest, loe nende kohta lähemalt meie kliendilehest.

Maxima kauplused asuvad üle Eesti.
" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid