„Valisin mina sealt värskeid pirne ja õunu — mis vaatamata südaööle olid tõesti värsked —, kui järsku näen: sisse tuuritab ei keegi muu kui popdiiva Anne Veski ise! Ma pidin paar korda silmi hõõruma, et veenduda, et see on tõesti tema. Anne nägi välja sama värske nagu need Maxima puu- ja juurviljad, mille vahel ta kruiisitas,“ kirjeldab lugeja, kes saatis ka enda tehtud pildi. Tema sõnul oli Annel sel hetkel, kui ta teda silmas, juba ostukäru head-paremat täis.

„Kusjuures, ma polnud ainus inimene seal poes — kõik panid Annet tähele, ühel vennal kukkusid isegi sülle korjatud õunad mööda põrandat laiali, nii rabatud oli ta sellest pildist. Anne aga ei lasknud üldse end segada. Ta oli nii süvenenud Maxima värske puu- ja juurvilja valikusse. Nägin, kuidas ta nii mõnegi värske kapsapea ja hulga apelsine omale kärusse pani,“ räägib lugeja.

Tema sõnul polnud aga Anne ainuke eestlaste poolt armastatud staar, kes Haabersti Maximas tol hilisõhtul oste sooritas. „Anne seda ise tähele ei pannud, aga lihaleti juures kõndis ta Robert Roolist mööda. Robert püüdis isegi Anne tähelepanu saada, aga popdiiva ei pannud teda tähele — tema silmad olid juba suunatud Maxima värske kala letile,“ kirjeldab lugeja.

Seepeale läks ka Robert kohe Anne järel vaatama, mida Maxima kalaletist saab, ja niipea, kui Anne oli lahkunud, küsis sama kala, mida Anne oli ostnud. „Kas ma ikka ütlesin, et kauplus oli rahvast täis, aga Anne ei lasknud end sellest häirida? Tundub, et Maximat armastab kogu Eestimaa — nüüd šoppavad ka staarid seal. Seda juba igas poes ei ole. Maxima — kuulsuste kohtumispaik!“ märgib lugeja.

Tee sinagi oma järgmine ostlemine Maximas, kus on igal nädalal lai valik odava hinnaga pakkumisi nii värske liha- ja kalavalikust kui ka erinevatele värsketele puu- ja juurviljadele. Maxima kauplused asuvad üle Eesti. Muide, Maxima sooduspakkumiste kohta saab nende iganädalasest kliendilehest ka lisa lugeda. Ainult Maximast leiad kõik, mis vaja!
" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid