Erro sõnul pakub Eestis üle 20 aasta tegutsenud ettevõte väga head kasvulava, kus oma mõtteid ellu viia. „Häid ideid proovitakse siin teoks teha ja igat head initsiatiivi kiidetakse, kui need toovad tulemusi,“ põhjendab ta.

Esimesed viis aastat töötas kooli kõrvalt ja öises vahetuses


Erro karjääritee Maximas algas 2007. aastal, kui ta tuli kaupluse jääkide revidendina tööle. „Esimest korda tulin ainult suveks, et lisaraha teenida,“ ütleb Erro, kes oli toona vaid 18-aastane. Ettevõttesse tuli ta seetõttu, et sõbranna töötas siin ees.

Aasta-paar hiljem töötas ta Maximas juba täiskohaga. Peagi sai temast vanem jääkide revident, mis on võrreldav vahetusevanema ametikohaga. Esimesed viis aastat töötas ta öises vahetuses, kuna käis samal ajal ka koolis.

Esimestest tööaastatest on Errol kõige eredamalt meeles periood, mil Maxima meeletult Eestis laienes — lühikese aja jooksul avati 20 kauplust. „Kui ma tulin, oli meil ainult 28 kauplust ja üks XX kauplus. See oli väga tore aeg, kasvasime kiiresti,“ meenutab ta.

Pärast 14 aastat Maximas töötamist otsustas naine eelmisel aastal, et on kogu oma senise tööelu veetnud ühes ettevõttes, vahelduseks tasub vaadata, mis mujal toimub.

Neli kuud hiljem, 2022. aasta jaanuaris oli ta aga Eesti ühes suurimas jaeketis tagasi. „Kuna mind kutsuti, siis tulin tagasi,“ põhjendab ta. Naisel on hea meel, et ta pole sugugi ainus endine Maxima töötaja, kes on hiljuti ettevõttesse naasnud.

Hindab uut kultuuri


Erro räägib, et selle aja jooksul, mis ta on Maximas töötanud, on ettevõtte kultuur palju muutunud. „Meie uut kultuuri on igal sammul tunda, see on väga suur asi meil siin Maximas,“ märgib ta, viidates rohkem kui aasta tagasi ettevõttes juurutama hakatud uuele, TVE-kultuurile. See kultuur põhineb kolmel sambal: teadlikkusel (T), vastutusel (V) ja eneseusul (E).

Lühidalt öeldes tähendab see, et kui ettevõte pühendab rohkem aega sellele, et selgitada oma eesmärke töötajatele, suureneb nende teadlikkus, nad võtavad rohkem vastutust ja koos sellega kasvab ka nende eneseusk. „Tänu sellele saame kõik aru, mis suunas me liigume,“ põhjendab Erro.

Ka meeldib talle, et Maxima puhul on tegu rahvusvahelise ettevõttega, kus on erinevast rahvusest töötajaid. „Väga tore on seegi, et me viime koosolekuid läbi inglise keeles ja inglise keele tase tõuseb Maximas töötades,“ toob ta välja.

Ühtlasi hindab naine ettevõtte puhul sedagi, et tegu on stabiilse tööandjaga, kes pakub oma töötajatele palju lisahüvesid. „Mulle Maximas meeldib — siin on töö alati huvitav, rutiini ei teki,“ rõhutab Erro.

Kandideeri kohe!


Maxima vabade töökohtadega saad tutvuda siin. Kui sinagi tahaksid selles kõiges kaasa lüüa, siis pane oma elulookirjeldus kohe teele cv@maxima.ee või helista telefonil 5556 6287.

" border="0" width="1" height="1">

Jaga
Kommentaarid