„Paljud tarnijad andsid enne aastalõppu teada hindade tõusust, kuna viimasel aastal on kasvanud erinevad sisendhinnad alates elektri- ja kütusehindadest toorainehindadeni välja ning sel on olnud tugev mõju nende tegevusele,“ märkis Volkas. Tema sõnul käivadki ettevõttel praegu paljude kohalike tootjatega läbirääkimised, et tagada võimalikult suur hulk nende sortimendist ka edaspidi Maxima lettidel.

„Samal ajal teeme kõik endast oleneva, et hoida võimalikult paljude toodete lõpphindasid võimalikult pikalt madalana, sest me peame arvestama ka sellega, mida tarbija meilt ootab – see on turu odavaim igapäevane ostukorv. Hinnasurvele vaatamata tahame seda lubadust täita selgi aastal,“ sõnas Maxima Eesti tegevjuht.

Seetõttu on ettevõte otsustanud fikseerida pikemaks ajaks enam kui saja odava igapäevase toote hinnad. Osade toodete puhul on hindu senisest veelgi alandatud, allahindlusprotsent võib küündida kuni 39%ni. Peaasjalikult on tegu igapäevaste toiduainetega. Selleks, et tarbijad leiaks need tooted Maxima kauplustest kergesti üles, on nad märgistatud spetsiaalse „Püsivalt odav“ hinnasildiga.

Nii maksab odavaim saiapäts Maximas 0,19 eurot, leivapäts 0,39 eurot, suhkru kilohind on 0,59 eurot, kümnene pakk kanamune maksab 0,99 eurot, kilo kartuleid maksab 0,45 eurot, õunu 0,59 eurot ja porgandeid 0,39 eurot, 400-grammine pakk kaerahelbeid maksab 0,29 eurot ja 800-grammine pakk tatart 0,99 eurot, tunnikalakonserv on 0,99 eurot, liitrine pudel toiduõli 1,49 eurot, 400-grammine pakk seahakkliha 1,49 eurot, kilone pakk lihaga pelmeene 0,95 eurot, pakk hapukoort maksab 0,59 eurot, võipakk 0,99 eurot ning liiter piima 0,49 eurot.

Toiduainete kõrval leiab nende enam kui saja püsivalt odava hinnaga toote hulgast ka mitmeid teisi igapäevaseid tooteid. Nende hulgas on näiteks koerasööt, kus 10-kilone kuivtoidupakk maksab 5,99 eurot, paki 35-liitriseid prügikotte saab kätte 0,99 euro eest ja kaheksa rulli WC-paberit maksab 1,99 eurot.

Need on mõned tooted, mida saab Maximast nüüd eriti odavalt kätte.

Maxima on teinud üleüldise hinnatõusu tingimustes oma kulutuste üle kontrolli haaramise väga lihtsaks. Tee oma järgmine ostlemine targalt Maximas, otsi poodides hinnasiltidelt „Odav Maxima hind“ ja „Püsivalt odav“ märgiseid, sest need tagavad sulle turu odavaima igapäevase ostukorvi. Enne poodi minekut leiad hea ülevaate nii „Püsivalt odav“ toodete kui ka teiste sooduspakkumiste kohta meie iganädalasest kliendilehest. Maxima kauplused asuvad üle Eesti.

Jaga
Kommentaarid