Kas tead, kui palju kulutab keskmiselt üks Eesti pere igakuiselt toidule? Näiteks ühel Tallinnas elaval neljaliikmelisel perel, kus on kaks väikest last, kulub igakuiselt toidule keskmiselt 350-450 eurot, ühe toidukorvi maksumus jääb tavaliselt 40 ja 60 euro vahele. Samal ajal kuueliikmelisel Harjumaal elaval perel, kus on neli erinevas vanuses last, küündivad igakuised toidukulud 600-700 euroni, üks toidukorv maksab keskmiselt 80-100 eurot. AITÄH kaardiga saavad mõlemad pered ühe toidukorvi aasta peale tasuta! Kuidas see võimalik on?

AITÄH kaardiga võidad alati!


Väga lihtne! Kui oled teinud endale Maxima kliendikaardi, siis lisaks sellele, et sulle kehtivad kõikides Maxima kauplustes igasugused erikampaaniad, suurepärased soodustused, pakkumised ja muud programmi eelised, koguneb AITÄH kaardile iga ostu pealt 1% boonusraha, mida saab hiljem kasutada ka ostude sooritamiseks. Maxima kliendid Eestis koguvad iga-aastaselt juba üle nelja miljoni euro boonusraha!

Teisisõnu, iga kord, kui ostad mõnes Maxima kaupluses, kogud Maxima raha. Rahalises vääringus võrdub 1 Maxima raha 1 euroga. Kuigi Maxima raha ei saa vahetada pärisraha vastu, saab sellega tasuda Maximas tehtavate ostude eest. AITÄH kaardile kogunenud boonusrahaga saab tasaarveldada kuni 99% ostusummast ja siin pole vahet, kas maksad tavakassas või iseteeninduskassas. Maxima raha jääki on alati võimalik näha ostutšekilt või äpist.

Mis soodustused veel AITÄH kaardiga kaasnevad?


AITÄH kaardi omanik saab nautida erinevaid eeliseid. Lisaks üleüldistele soodus- ja kampaaniapakkumistele võivad neile rakenduda ka soodustused, mis on seotud näiteks konkreetses poes ostude sooritamisega. Ka võib see tähendada info jagamist erinevate toodete ja teenuste kohta, aga ka kutset osaleda mõnes huvitavas tarbijamängus või loteriis! Muide, valdav osa kliendikaardi omanikele mõeldud soodustustest on tihti 40-50% tavahinnast ja ei puuduta mitte ainult toidukaupa, tihti ka teisi tooteid, mis köögis vajalikud on.

Kust aga kõigi nende põnevate pakkumiste kohta infot leiab? Sisuliselt igal pool, kus Maxima klient käib ja infokanalites, mida ta kasutab! Need pakkumised on leitavad Maxima kaupluste kassades, ostutšekkidel, telefoni või elektronposti teel, Maxima äpis, meie sotsiaalmeedia kontodel ning nähtavad ka AITÄH-kontole sisse logides.

Lisaks Maxima enda pakkumistele saab AITÄH kaardi omanik nautida soodustusi ka partnerettevõtete juures. Näiteks saab Maxima klient soodsamalt ostelda nii Euroapteegis kui ka Pere Optikas. Infot meie partnerite pakkumiste kohta leiad samuti Maxima kaupluste kassades, ostutšekkidel, aga ka mujalt, näiteks AITÄH kaardi veebilehelt.

Mis kasu on siin Maxima äpist?


Kindlasti panustab toidupoe arvete vähendamisse ka see, kui oma oste enne poodi minekut läbi mõelda ja kaupluses oma kuludel silm peal hoida. Kodus valmis tehtud poenimekirja kõrval aitab poes käimise ajal soovitud eelarves püsida ka Maxima äpp, millega on AITÄH kaart juba automaatselt kaasas!

Äpis näeb iga toote ostukorvi lisamise järel ka, kui suureks on poearve kasvanud. Samamoodi saab seal hoida silm peal ka erinevatel Maxima kliendikaardi omanikele mõeldud allahindlustel ja sooduspakkumistel, rääkimata varasemast ostuajaloost.

Kuidas saab endale AITÄH kaardi teha?

Tunned, et sinulgi võiks AITÄH kaardist kasu olla? Maxima kliendikaardi saab vormistada igaüks, kes on vähemalt 18-aastane. AITÄH kaardi saab soetada ükskõik millisest Maxima 83 kauplusest üle Eesti. Aitäh kaart maksab 1 euro ja on tähtajatu. Virtuaalse AITÄH kaardi saab omale luua Maxima äpis ilma täiendava tasuta.

Tee oma järgmine ostlemine targalt Maximas ja võta kindlasti ka AITÄH kaart kaasa! Enne poodi minekut vaata kindlasti, mis on need allahindlused ja sooduspakkumised just AITÄH kaardi omanikele praegu kehtivad. Lisaks leiad hea ülevaate meie sooduspakkumiste kohta ka meie iganädalasest kliendilehest.

Jaga
Kommentaarid