14.12.2021, 11:55
Eduka saiapagari nipid ning eriti krõbeda kooriku ja ülipehme sisuga pika saia retsept
Ei ole midagi paremat, kui suruda hambad ahjusooja saia, millele peale määritud või on sulanud, ja juua kõrvale külma piima. Kui pere on väiksem, siis võid pool saiateost panna sügavkülma – seal säilib saia värskus. Sest see on küll kindel, et pärmitainast nisujahuküpsetised on parimad vaid samal päeval – kuigi sepikulised on siiski söödavad päris mitu päeva, kui need röstrist läbi lasta. Vaata siit, mida pead teadma, et saiale krõbe koorik peale saada nii, et sisu mõnusalt pehmeks jääks!
FOTO:
Õige Prantsuse baguette’i tegemine on aega ja vaeva nõudev töö. Baguette küpsetatakse
spetsiaalses augulises rennis ja on nii pikk, et tavaahju laius jääb kitsaks. Aga koduste vahendite ja palju lihtsama vaevaga saame siiski peaaegu autentse tulemuse, mis on igati proovimist väärt.