Salaamivorsti, kirsstomateid, mozzarellat, Kalamata oliive, värsket basiilikut, tšillipipart, juustupallikesi...

Soolane snäkipärg

Kuivaks küpsetatud verivorstiviilud sobivad eriti hästi magushapu marineeritud kõrvitsa, särtsaka sibula ja mahlaste granaatõunaseemnetega. Sellisele rohelise salati kombole pole isegi eraldi kastet tarvis.

Verivorstisalat
Kalamarjadipp

Serveeri määrdeid koos saiaviilude ja/või näkileibade valikuga.

Tapenaad
Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga

Jahtunud pirukast saad edukalt lõigata väikesed ruudukujulised tükid ja pakkuda neid suupistevaagnal koos teiste jõuluste miniampsudega.

Verivorstipirukas

Imekauni välimusega graavilõhest õhkub just parasjagu mädarõika vürtsikust. Lõhe asemel sobib graavimiseks hästi ka forell.

Peedi ja mädarõikaga graavilõhe

Kiiresti valmivad maitsvad ja efektsed suupisted klaasi glögi kõrvale.

Pasteedipallid piparkoogil

Magus ja soolane koos kreemise sinihallitus­juustuga on võrratu suupisteamps! Serveeri ahjusoojalt, ehkki jahtununa maitsevad ampsud samuti head.

Ahjusoojad aprikoosid sinihallitusjuustu ja peekoniga
Piparkoogid sinihallitusjuustuga

Kartulisalatit on tore serveerida ka suupisteampsuna rukkikrõpsudes. Tõsta salat leivakeste sisse vahetult enne serveerimist, et kõik oleks krõbe ja värske. Parima salati saad, kui tükeldad kiirelt sisse otse grillilt tulnud kana. Hästi sobib aga ka poest ostetud grillkanakoib.

Kartulisalatikorvikesed

Värvikirkad bruschettad paistavad peolaual alati juba kaugelt silma! Kui hummust jääb üle, on see ideaalseks dipiks.