Salaamivorsti, kirsstomateid, mozzarellat, Kalamata oliive, värsket basiilikut, tšillipipart, juustupallikesi...

Soolane snäkipärg

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kurkumihummus
Autor: Rita Osa


Vaata retsepti Retseptiveebist!

Verivorstisalat
Autor: Mari-Liis Ilover

Kuivaks küpsetatud verivorstiviilud sobivad eriti hästi magushapu marineeritud kõrvitsa, särtsaka sibula ja mahlaste granaatõunaseemnetega. Sellisele rohelise salati kombole pole isegi eraldi kastet tarvis.

Verivorstisalat

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kalamarjadipp
Autor: Britt Paju

Kalamarjadipp

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Oliivimääre ehk tapenaad, kitsejuustumääre ja peedi ja musta oa määre
Autor: Britt Paju

Serveeri määrdeid koos saiaviilude ja/või näkileibade valikuga.

Tapenaad

Retseptid leiad Retseptiveebist!

Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga
Autor: Britt Paju

Kammkarbid verivorsti ja kõrvitsaga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Verivorstipirukas
Autor: Mari-Liis Ilover

Jahtunud pirukast saad edukalt lõigata väikesed ruudukujulised tükid ja pakkuda neid suupistevaagnal koos teiste jõuluste miniampsudega.

Verivorstipirukas

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Peedi ja mädarõikaga graavilõhe
Autor: Mari-Liis Ilover

Imekauni välimusega graavilõhest õhkub just parasjagu mädarõika vürtsikust. Lõhe asemel sobib graavimiseks hästi ka forell.

Peedi ja mädarõikaga graavilõhe

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pasteedipallid piparkoogil
Autor: Lia Virkus

Kiiresti valmivad maitsvad ja efektsed suupisted klaasi glögi kõrvale.

Pasteedipallid piparkoogil

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Ahjusoojad aprikoosid sinihallitusjuustu ja peekoniga
Autor: Lia Virkus

Magus ja soolane koos kreemise sinihallitus­juustuga on võrratu suupisteamps! Serveeri ahjusoojalt, ehkki jahtununa maitsevad ampsud samuti head.

Ahjusoojad aprikoosid sinihallitusjuustu ja peekoniga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Piparkoogid sinihallitusjuustuga
Autor: Britt Paju

Piparkoogid sinihallitusjuustuga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kartulisalatikorvikesed
Autor: Lia Virkus

Kartulisalatit on tore serveerida ka suupisteampsuna rukkikrõpsudes. Tõsta salat leivakeste sisse vahetult enne serveerimist, et kõik oleks krõbe ja värske. Parima salati saad, kui tükeldad kiirelt sisse otse grillilt tulnud kana. Hästi sobib aga ka poest ostetud grillkanakoib.

Kartulisalatikorvikesed

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Peedihummusega bruschettad
Autor: Kadri Valsberg

Värvikirkad bruschettad paistavad peolaual alati juba kaugelt silma! Kui hummust jääb üle, on see ideaalseks dipiks.


Vaata retsepti Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid