Sõmer maksapasteet veiniželeega
Autor: Kärri Jürisson

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kanamaksapasteet portveiniga
Autor: Dagris Punder

Kui klassikaline pasteeditegu võtab omajagu aega, siis kanamaksast tehtud pasteet valmib märksa kiiremini ja lihtsamalt. Peolauale saab pasteediga valmistada erinevat liiki suupisteid, oleneb mis lisanditega see paari panna.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kanamaksapasteet rosmariini ja pähklitega
Autor: Mari-Liis Ilover

Kontrastide võlu! Pasteedi siidine struktuur ­saab krõmpsu pähklitest ja mahe mekk särtsu rosmariinist.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Veisemaksapasteet
Autor: Rita Osa

Tee jõuludeks klassikaline lihakas veisemaksapasteet. Uudselt õhetava maitse annavad pasteedile Sichuani pipar ja salvei.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Veisemaksapasteet ­tüümiani ja kadakamarjadega
Autor: Mari-Liis Ilover

Klassikalise veisemaksast tehtud pasteedi pehmuse ja hea maitse saladus peitub rasvasema sealiha kasutamises.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Ahju-pâté
Autor: Tuuli Mathisen

Ahju-pâté – Prantsuse köögist näpatud klassik – on oma maitsekülluse ning mõnusalt tükilise struktuuriga väike luksus pasteetide maailmas. Algselt pigem talupojatoiduna tuntud pâté on nüüdseks endale kindla koha sisse seadnud pigem pühadetoitude nimistus.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Veisemaksapasteet toorsuitsupeekoniga
Autor: Lia Virkus

Maitseb hea nii soojalt kui ka külmalt.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid