Pärsia kanahautisest fesenjān’ist inspireeritud magushapu roog.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Roheline karri kana ja nuudlitega
Autor: Dagris Punder

Taipärane roheline karri. Karripastasid peaks olema saada kõigis hästivarustatud poodides, see teeb valmistamise eriti lihtsaks.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Indiapärane kanakarri kollase riisiga
Autor: Britt Paju

Traditsiooniline India karri võib küll sisaldada India pähkleid (mis, nagu selgub, on hoopis Portugali meresõitjate poolt Indiasse võõrliigina toodud), kuid halloumi lisamine teeb roast veel enam fusion-roa. Kuldseks küpsenud halloumi sobitub vürtsikasse kreemisesse kastmesse väga mõnusalt.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kõrvitsakarri
Autor: Dagris Punder

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kookospiima karri krevettidega
Autor: Dagris Punder

Indiapärane roog tiigerkrevettide ja kookospiimaga. Kasutage kindlasti tooreid krevette ja olge praadides tähelepanelik, sest krevetid küpsevad päris kiiresti – need on valmis, kui nad muutuvad roosaks.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

India karri halloumiga
Autor: Tuuli Mathisen

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Bataadi-läätsekarri maapähklivõiga
Autor: Mari-Liis Ilover

Parajalt vürtsikas ja kreemjas karri saab toekust maapähklivõist.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Tofukarri spinatikastmes
Autor: Kadri Valsberg

Tofu maitseb indiapärases kastmes nagu paneer. Nii et kui sa piimatooteid ei eelista, siis saad piimast tehtud paneer’i asendada tofuga.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Köögiviljakarri kikerherneste ja lehtkapsaga
Autor: Britt Paju

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid