Pärsia kanahautisest fesenjān’ist inspireeritud magushapu roog.

Kanakarri granaatõunaga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Roheline karri kana ja nuudlitega
Autor: Dagris Punder

Taipärane roheline karri. Karripastasid peaks olema saada kõigis hästivarustatud poodides, see teeb valmistamise eriti lihtsaks.

Roheline karri kana ja nuudlitega

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Indiapärane kanakarri kollase riisiga
Autor: Britt Paju

Traditsiooniline India karri võib küll sisaldada India pähkleid (mis, nagu selgub, on hoopis Portugali meresõitjate poolt Indiasse võõrliigina toodud), kuid halloumi lisamine teeb roast veel enam fusion-roa. Kuldseks küpsenud halloumi sobitub vürtsikasse kreemisesse kastmesse väga mõnusalt.

Indiapärane kanakarri kollase riisiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kõrvitsakarri
Autor: Dagris Punder

Kõrvitsakarri

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kookospiima karri krevettidega
Autor: Dagris Punder

Indiapärane roog tiigerkrevettide ja kookospiimaga. Kasutage kindlasti tooreid krevette ja olge praadides tähelepanelik, sest krevetid küpsevad päris kiiresti – need on valmis, kui nad muutuvad roosaks.

Kookospiima karri krevettidega

Vaata retsepti Retseptiveebist!

India karri halloumiga
Autor: Tuuli Mathisen

India karri halloumiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Bataadi-läätsekarri maapähklivõiga
Autor: Mari-Liis Ilover

Parajalt vürtsikas ja kreemjas karri saab toekust maapähklivõist.

Bataadi-läätsekarri maapähklivõiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Tofukarri spinatikastmes
Autor: Kadri Valsberg

Tofu maitseb indiapärases kastmes nagu paneer. Nii et kui sa piimatooteid ei eelista, siis saad piimast tehtud paneer’i asendada tofuga.

Tofukarri spinatiga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Köögiviljakarri kikerherneste ja lehtkapsaga
Autor: Britt Paju

Köögiviljakarri kikerherneste ja lehtkapsaga

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid