Vaata retsepti Retseptiveebist!

Zuudlid avokaadoga
Autor: Hele-Mai Alamaa

Mis see zuudel on? Muidugi suvikõrvitsanuudel. Paljudes söögikohtades, kus pastat pakutakse, saab juba valida ka suvikõrvitsa oma. Isegi imestasin, kui lihtne seda teha on ja kui hästi maitseb.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kõrvitsapüree kinoa ja läätsedega
Autor: Piret Hanson

Kõrvitsapüreele lisavad tummisust läätsed.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Kiire tatraroog köögiviljadega
Autor: Kadri Valsberg

Kui tuli takus ja tõesti pole aega süüa vaaritada, siis ulatab abikäe see roog.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Porgandi-läätsesupp kikerhernestega
Autor: Mari-Liis Ilover

Soojades toonides vürtsikas supp pakatab kasulikest taimsetest valkudest ja kiudainetest. Garam masala maitseainet on mugav kasutada, sest see sisaldab mitmeid mõnusaid India vürtse ühes purgis. Võid aga suppi maitsestada endale meelepäraselt, lisades näiteks hoopis karripulbrit, vürtsköömneid, kurkumit vms.

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Lillkapsapasta hernestega
Autor: Mari-Liis Ilover

Täistaimne pastaroog saab kreemisuse lillkapsapüreelt. Maitsesärtsu lisavad sidrunikoor ja mandlilaastud. Selles toidus on kasutusel küll nisujahusisaldusega, ent tänu lisatud nisu-, muna- ja herneproteiinile tavalisest palju valgurohkem pasta. Maitseb nagu harilik pasta, kuid lisaboonusena väldid kiiresti imenduvaid süsivesikuid!

Vaata retsepti Retseptiveebist!

Pasta avokaadopesto ja šampinjonidega
Autor: Mari-Liis Ilover

Kreemjas pastaroog sisaldab tänu avokaadopestole vaid neid aineid, mille üle keha rõõmustab. Pai saab ka maitsemeel!

Vaata retsepti Retseptiveebist!