TOP 10 | Need on Oma Maitse Retseptiveebi kasutajate lemmikretseptid!
Oma Maitse Retseptiveeb on kasutajate poolt väga hästi vastu võetud ning tänaseks on juba teada, millised retseptid meie suurest ja mitmekülgsest valikust lugejatele kõige rohkem huvi pakkunud on. Leia sinagi siit inspiratsiooni oma kergeks õhtueineks, rammusaks ja soojendavaks ampsuks või mõnusaks magustoiduks.

1. Caprese salat oliividega ja punase sibulaga
Retsepti autor: Lia Virkus
Maailma lihtsaim ja kuulsaim salat, mis on parim hilissuvel kodumaiste värskete tomatitega. Salat saab kauneim, kui kasutad selles eri värvi ja kujuga tomateid. Just kirsstomatid hoiavad hästi oma kuju ning annavad salatile magusust.
Vaata rohkem Retseptiveebist!
2. Ühepotipasta koorekastmes kanaga
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Ühepotipastad ei kandideeri küll autentsete pastaroogade nimetusele, aga mõnusaks mugavusroaks on igal juhul. Ja lihatükid jäävad sellises pastaroas palju pehmemad. Vali vaid piisavalt suur ja kõrgete äärtega pott või pann, kuhu kogu see häädus korraga podisema mahub.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
3. Ameerika õunapirukas
Retsepti autor: Dagris Punder
Õunad on väheseid kodumaiseid puuvilju, mida ka praegusel aastaajal veel vabalt saada on. Seega miks mitte küpsetada üks suurepärane õunapirukas. Tegu on ameeriklaste vaieldamatu lemmikuga, eriti just soojalt ja vanillijäätisega.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
4. Vahemerelised feta-hakklihapallid tomatikastmes
Retsepti autor: Lia Virkus
Tunne end kui Kreekas, valmistades fetajuustuga hakklihapalle. Tugevamaitselised feta-hakklihapallid tomatikastmes sobivad koos riisi või spagettidega nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. Kes soovib, võib fetajuustu ära jätta või asendada mõne muu juustuga.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
5. Võirikas õunakook
Retsepti autor: Kadri Valsberg
Imelihtsalt valmiv võirikas õunakook sulatab südamed sekundiga.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
6. Lillkapsa-brokoligratään
Retsepti autor: Mari-Liis Ilover
Juustune gratään on tänu kapsastele kerge, teisalt tänu juustule ja munadele parajalt toekas. Ühesõnaga täiuslik!
Vaata rohkem Retseptiveebist!

7. Ahjus küpsetatud lihapallid mozzarella ja lehtkapsapestoga
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Lihapallid armastavad ürte, seekord annab lisamaitset aga erkroheline lehtkapsapesto ning lisaks sellele -järelküpsevad lihapallid ahjus tomatikastmes ja mozzarella-katte all.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
8. Gong Bao kana
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Sichuani maakonna üks tuntumaid toite on Gong Bao kana, mis saanud nime ühe Quingi dünastia kuberneri järgi. Nagu suurema osa vokkpannil valmistatud toitudega, tuleks siin ettevalmistused eelnevalt ära teha, kõik ained kättesaadavasse kaugusesse asetada ja siis kiiresti mõne minuti jooksul lõpptulemus vormistada.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
9. Kohupiimapannkoogid täisterakaerajahuga
Retsepti autor: Britt Paju
Need valgurikkad pannkoogid sobivad ka soolase lisandiga, nagu soolalõhe või toorsink. Juurde võid pakkuda värsket salatit.

Vaata rohkem Retseptiveebist!
10. Krevetipasta sinihallitusjuustuga
Retsepti autor: Britt Paju
15 minutit ja valmis! Ekstrakiire roog, mida näiteks ootamatutele külalistele pakkuda või kiirel argiõhtul perele valmistada.

Vaata rohkem Retseptiveebist!