Koostisosad:

veerand punast sibulat
1 laimi mahl
2 küpset tomatit
2 küpset avokaadot
15 g koriandrit
1 roheline jalapeño (maitse järgi)
maitse järgi soola

1. Haki sibul väikestest kuubikuteks ja kalla sellele peale laimimahl. Aseta kõrvale.

2. Haki tomatid peeneteks kuubikuteks, aseta need kaussi ja lisa näpuotsatäis soola. Sega ja oota, kuni vedelik eraldub ja kui see on juhtunud, vala vedelik ära.

3. Purusta kahvliga avokaado. Jälgi, et see ei muutuks päris püreeks ja vesiseks.

4. Nõruta sibulad, lisa need tomati ja avokaado juurde kaussi. Kasuta spaatlit ja tõsta toiduained omavahel kokku. Lisa peeneks hakitud koriander.

5. Viimaks haki maitse järgi tšillit või jalapeñot. Maitse ja kui tarvis, lisa veel soola.