BBQ kaste: 4 kuud

Mesi: 2 aastat (toatemperatuuril)

Palsamiäädikas: 18 kuud

Mädarõigas: 3-4 kuud

Hoisin kaste: 3-6 kuud

Moosid, tarretised : 6-12 kuud

Ketšup, tšillikaste: 6 kuud

Kreemjad kastmed: 6-12 kuud

Šokolaadisiirup: 6 kuud

Vahtrasiirup: 1 aasta (toatemperatuuril)

Poemajonees: 2 kuud

Sinep: 1 aasta

Purgioliivid: 2 nädalat

Pesto: 3 päeva

Kurgisalat (relish): 9 kuud

Salsa: 9-12 kuud (toatemperatuuril)

Sojakaste: 1 kuu

Purgis olev pastakaste: 4 päeva

Äädikas: 2 aastat (toatemperatuuril)

Worcestershire'i kaste: 1 aasta (toatemperatuuril)

Nõuanne: järgmine kord, kui pudeli avad, märgi kleepsu või markeriga pudeli peale avamiskuupäev. Nii tead täpselt, kas kastet võib veel kasutada või tuleks see ära visata.

Allikas: Food and Wine

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid