Oma Maitse erinumber GRILL on nüüd poelettidel! Ajakirjast leiad parimad retseptid, nõuanded ja soovitused grillihooaja õnnestumiseks
Oma Maitsel on kaante vahele saanud ja poelettidele jõudnud kevade ja suve päästja: grilli erinumber. Arvad ju ikka, et mis see grillimine siis ära pole, igaüks saab hakkama. Kuid tulemus… kõrbenud-kuivanud liha või köögivili, millest ei maksa üldse rääkidagi. Suurest grilliajakirjast aga leiad vajalikke nippe igaks suviseks õhtuks ning suuremateks ja väiksemateks gillpidudeks.
140 leheküljelt õpid, kuidas muuta grillimine tõeliseks naudinguks ja grillsöögid maitseelamuseks. Ligi 200 retseptist leiab omale sobivat nii taimetoitlane kui ka andunud “lihausklik“. Oleme kaante vahele kokku kogunud muljetavaldava kogus grillimistarkusi nii meie oma köögitoimetajatelt kui ka Eesti parematelt grillmeistritelt.
Mai keskel ilmunud ajakirjast leiad häid nippe ja soovitusi igale maitsele ja tasemele:
· Soovitused klassikalise šašlõki valmistamiseks
· Kuidas grillida liha mahlaseks?
· Kas oskad tervet kala grillida nii, et see plaadi külge kinni ei jääks?
· Milline marinaad millisele lihale?
· Kuivmarinaadi õnnestumise saladused
· Milline grillahi omale soetada?
· Lai valik häid suveõhtute salateid