Ja muidugi see imeilus kilutort, kus munavõi ka aukohal seisab: RETSEPT | Võrratult kaunis peolaua ehe! Kihiline kilutort kodujuustu, munavõi ja hernekreemiga

Raili Mikk aga ütleb, et jumala hea mõte on munavõi sisse segada ürte: Munavõi kipub kõikvõimalike maailma toitude seas tihti ära ununema. Kui meelde tuleb ja valmis segad, üllatud alati, et miks küll lihtne ja maitsev võileivakate pole enam ammu sööjate ette sattunud. Toorjuustu lisades ei tundu maitse liiga võine. Eriti suurepäraselt sobib see kokku Soome köögiklassikaks olevate Karjala pirukatega. Retsepti ja juhendi leiad siit: Retro on moes — tõeliselt klassikalised toidud eestlaste toidulaual

Joonas Koppel aga serveerib munavõid koos anšoovise või kiluga: Heeringas kiluvõi ja kohupiimakreemiga. Eelroast tunned head kokka, kes tooraine parimaid külgi esitleda oskab. Tõeline uhkeldamise roog.

Meie arhiivis leidub ka retsept, milles lisatakse munavõi sisse ka toorjuustu ja kurkumit. Vaata siit: Lihavõtetest üle jäänud munadest tee leivale maitsev munavõikreem

Peakokk Martin Ludvigil on hoopis üks põnevamat sorti munavõiretsept jagada - kui igatsed pisut eksootilisemat maitset, proovi kindlasti. PEAKOKK ANNAB NÕU: kus ja kuidas kasutada võid

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena