Juba saabki grilli õue tuua! Grillrestile kuivanud rasva puhastamiseks on parim abimees just see igapäevane toiduaine
Parim puhastaja on sibul, ütleb portaal 12Tomatoes. See käib nii: lõika sibul pooleks, pane grill tööle ja hõõru soojenev rest pooliku sibulaga puhtaks. Kui poolest sibulast ei piisanud (ja väga kõvasti sisse kärsatanud rasva eemaldamiseks ei pruugi poolest piisata), tuleb seejärel kasutusele võtta abistavad meetmed ehk grillvarras või - tikk: lükka teine sibulapoolik varda otsa ja nühi sellega nüüdseks juba kuumaks läinud grillrest üle. Väga suure tõenäosusega ongi sul nüüd kõik tehtud ja saad grillima hakata, aga kui mõned eriti kanged plekid ikka veel alles jäid, piserda sinna äädika ja sidrunimahla segu ning asu siis uuesti sibulaga asja kallale.
On ju lihtne? Kui armastad sütel grillida, siis ei pea sibulaid prügikasti viskamagi. Pane need hoopis süte sisse ja saad oma grillitavale roale põneva lisameki juurde.
Kui sibulat mingil põhjusel käepärast ei ole, siis tulevad appi sidruni- või laimipoolikud. Nendega tuleb aga restid puhtaks nühkida enne grilli sooja panemist.