Praadimiseks:
õli

Kodujuustukaste:
7 kirsstomatit
400 g kodujuustu
1 dl majoneesi
5 sl hapukoort
Peotäis hakitud värsket tilli
aroomisoola

Valmistamine:

Keeda alustuseks tatar soolaga maitsestatud vees pehmeks, nõruta sõelal. Valmista kodujuustukaste. Selleks tükelda tomatid sektoriteks ning sega kodujuustu, majoneesi ja hapukoorega. Maitsesta hakitud tilli ja aroomisoolaga. Tõsta serveerimiseni külma.

Panniroa tarvis koori ja haki sibul. Haki suitsupeekon, pruunista pannil, kuni rasv eraldub. Kuumuta pannil peekonirasvas ka sibul ja hakkliha, maitsesta soola-pipraga. „Veisehakkliha on madalama rasvasisaldusega ning on seetõttu väga mõõduka rammususega lihaline, mida lõunasöögis kasutada," soovitab treener. Ta lisab, et kodumaisest veiselihast hakkliha valmistamisel on kasutatud veise kaela-, turja- ja küljetükke, seega ei pea ka muretsema selle pärast, et hakkliha sisaldaks muid ebavajalikke koostisosi.

Lisa pannile keedetud tatar, tükeldatud sellerivarred ja kuumuta kõike koos 5-6 minutit või kuni tatar on krõbe. Lisa ka poolitatud kirsstomatid ja hakitud till, kuumuta läbi ja maitsesta veel soola ja pipraga. Serveeri kodujuustukastmega.