13.03.2021, 07:15
On kohevate keekside küpsetamise aeg! Neli imeliselt õhulist, pehmet ja maitsvat keeksi nädalavahetuse tähistamiseks
(8)Keeksid on malbe iseloomuga koogiloomad. Neid on kerge valmistada, nad säilivad kaua ja muutuvad iga päevaga maitsvamakski. Kui glasuuri-kreemi ei taha peale teha, on keeks täiesti rahul ka tuhksuhkrukorra all.
Oot, loorberilehed magusa keeksi sees?! Jah, ja tulemus on ü-li-hõrk ja elegantne. Tonkauba annab mahlasele kohupiimakeeksile ühekorraga vanilli, kaneeli, mandli ja nelgi maitse. Keeks muutub seistes ainult paremaks, tee see valmis juba päev-kaks varem. Teekeeks apelsini ja šokolaadiga võlub su ära bergamoti-maitselise kreemi ja mahlaste karamellistatud apelsinitükkidega. Ning suus sulavas vanilliseemnetäpilises keeksis pole teragi nisujahu!