Apollo Groupi tegevjuhi Mauri Dorbeki sõnul on KFC kanaroad vallutamas üha rohkemate eestlaste südameid, mistõttu usub ta, et avatav toidukoht saab peagi kõikide autojuhtide lemmikuks. „Meil on hea meel, et saame lõpuks Tallinnas avada esimese sõida-läbi-restorani, kust saab meelepärase roa kiirelt ja ohutult kaasa haarata autost lahkumata,” lausus Dorbek. Ta lisas, et kõik restoranid pööravad erilist rõhku toidu kvaliteedile, toiduohutusele ja turvalisele klientide teenindamisele. „Vastavatud restoran on osa KFC ambitsioonikast plaanist avada Baltikumis 2021. aasta lõpuks 20 KFC toidukohta,” lisas ta.

Peale drive-thru võimaluse on moodsalt kujundatud restoranis 124 kohta külalistele, kes soovivad nautida toitu kohapeal. Kiire ja mugava tellimisprotsessi jaoks on restoranis olemas ka digitaalsed tellimiskioskid. Praeguse pandeemiaolukorra tõttu on KFC tugevdanud ohutusmeetmeid: kõik töötajad järgivad rangelt valitsuse kehtestatud hajutamise nõudeid ning kannavad kindaid ja maske. Iga nelja tunni järel mõõdetakse töötajate kehatemperatuuri ja restorani kõik alad puhastatakse iga 15 või 30 minuti järel.

Praegu on Balti riikides 12 KFC restorani, neist viis asub Eestis. Järgmise aasta lõpuks on plaanis avada veel kümme restorani.