Selleks, et omlett võtaks oma vinge tornaadokuju, peab sul olema väga hea mittenakkuva kattega pann. Omleti keerutamiseks kasuta pigem silikoonist või metallist söögipulki, sest Waitrose peakoka Martyn Lee kogemus näitab, et puidust söögipulkade külge kipub muna kinni jääma ja siis ei õnnestu sul munale soovitud kuju anda.

Kuumuta pann keskmise kuumuseni, nii et kui kallad muna sinna peale, küpseb põhi esimesena läbi. Ja siis läheb lõbusaks! Nüüd võta söögipulgad, aseta need 2-3 cm vahega muna sisse ja loksuta panni kergelt, samal ajal pulkadega muna keerutades.

Kui muna hakkab kalgenduma, lõpeta keerutamine ning lase ülejäänud vedelal munal valmis küpseda.

Kalla oma uhke tornaado ettevaatlikult röstsaiale või lihtsalt niisama taldrikule, puista peale pisut rohelist sibulat ja naudi! Koreas, kust see lahe retsept pärit on, pannakse tornaadoomlett tavaliselt praetud riisi kuhja otsa.