Ingver soojendab seestpoolt

Ingver on sügisel ja talvel koduste ravimite hulgas kõikehõlmav: see võlujuur tugevdab immuunsust, toimib loodusliku rögalahtistina ja annab lisaks sooja. Ingver soojendab keha, leevendab valu ning tugevdab ja tervendab hingamiselundeid.

Tšilliroad annavad sooja

Külma ilma korral on kehale hea vürtsikas toit. Lisaks ingverile on ka tšillil soojendavad omadused. Seega tasub üks rammus chilli con carne valmistada. See pole mitte ainult maitsev, vaid aitab edendada ka vereringet.

Rosmariin annab maitset ja sooja

Maitsetaimena annab rosmariin igale roale meeldiva Vahemere köögile omase noodi, kuid väliselt rakendatuna soodustab rosmariiniõliga massaaž vereringet ja aitab vältida pingeid.

Jalavann sinepipulbriga

Sinepipulber sobib suurepäraselt vereringet ergutava koduse vahendina. Sügisel ja talvel kannatavad jalad eriti külma käes ja sinepipulbriga jalavanni abil saab selle mure kiirest lahendada ning lisaks levib soojus jalgadest üle kogu keha.

Saun teeb head!

Saunaskäik annab kehale kiiresti sooja ja tagab hea vereringe. Kuumad temperatuurid ergutavad vereringet ja soojendavad kogu keha. Muidugi on sauna külastamiseks ka palju muid häid põhjuseid!

Vahelduvad dušid panevad vereringe käima

Vereringe edendamiseks on küll rohkem lõdvestust pakkuvaid viise kui see kodune lahendus. AGA: Vahelduvad dušid on kogu vereringe käivitamiseks uskumatult tõhusad. Kui hommikuti kolm korda vaheldumisi oma keha ülevalt alla sooja ja külma veega kasta, karastub ka immuunsüsteemi. Tähtis: lõpetage see protseduur alati külma dušiga.