4SistersKitchen Cafes on küll varem eraürituste raames brunche toimunud, aga sel laupäeval korraldatakse seda avalikuna. "Plaanime alustada brunchide sarjaga, millest esimene, 7. novembril toimuv on pühendusega isadele," rääkis kohviku omanik Annika Pillerpau.

Mida isadele pakute? Kas menüü on koostatud arvestades ka sellega, et november on meeste tervisekuu?

"Hoiame tavapärast tervislikku joont nii naiste, meeste kui ka laste osas, seega panime kokku vanad head klassikud ning sekka ka hulga uusi ja häid maitseid. Pakume erinevaid väikseid ampse, mille juurde on võimalik tellida sooja pearooga erinevate lisanditega. Munapuder, pannkoogid, röstitud tatar härjasilma ja maasuitsusingiga on vaid mõned laupäeval pakutavatest toitudest. Pere pisematele on valikus nende lemmikuid pannkoogid, vahvlid ja munapuder peekoniga. Laudkonnad saavad mõnusalt aega veeta, süüa ja perega koos olla. Sissepääs on eelregistreerimisega kahele kellaajale. Ootame külalisi laupäeval kell 10:30 ja 13:00."

Kui 4SistersKitchen Cafe esimene brunch on seotud isadepäevaga, siis detsembrikuuse jääv hiline hommikusöök saab olema jõuluhõnguline! Täpsemat infot isadepäeva brunchi ja hiliste hommikusöökide sarja kohta leiate 4SistersKitchen Cafe Instagramist ja Facebookist.