Noorkokk 2020 tiitlit asuvad püüdma Alice Adamson (Järvamaa Kutsehariduskeskus), Sirelyn Miljand (Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool), Carina-Elisabeth Hade (Tartu Kutsehariduskeskus), Taivo Suurpuu (Viljandi Kutseõppekeskus), Milena Simane (Pärnumaa Kutsehariduskeskus), Polina Kopõlova (Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus) ja Marleen Murumets (Kehtna Kutsehariduskeskus).

Võistlejatel tuleb etteantud aja jooksul valmistada pidulik isutekitaja, broileriliha ja –subprodukte sisaldav pearoog ning magustoit.

Parimatest parimad selgitab välja žürii, kuhu kuuluvad peakohtunik Marko Sõmer (Horisont), Aasta Kokk 2019 Cätlyn Priks (Von Krahli Aed), Angelica Udeküll (Wicca), Rado Mitro (RADO), Stefan Berwanger (Alexander) ja Martin Meikas (Ö). Boksikohtunikud on Koit Uustalu ja Kaido Metsa.

Auhinnatseremoonia algab kell 17.30.

Eesti kööki, restoranikultuuri ja Eesti toidukultuuri edendav üritus toimub juba 26. korda, tegemist on Eesti Peakokkade Ühenduse poolt korraldatava pikaealiseima ja professionaalseima kokkade võistlusega Eestis. Noorkokk 2019 tiitli pälvis Noel Moglia, kes sel aastal võistleb juba Aasta Kokk 2020 võistlusel, mis toimub homme.