Oma Maitse uus, küpsetistele pühendatud erinumber meelitab juba ahvatleva kaanega. Kellele siis ei maitseks kuldkollased mõnusalt krõbisevad ja kergelt pudisevad croissantid? Aga see on alles algus, sest peatoimetaja Siiri Kirikal kogus kokku parimad magusad ja soolased küpsetised, mis sööja hetkega oma lummusesse haaravad. Lisaks silmailule ja toidurõõmule leiab erinumbrist ka põhjalikumaid tehnoloogiaid selgitavaid kirjutisi. Üks paljude seast on Oma Maitse toimetaja Rita Osa sulest ja räägib haputaina kokkusegamise kunstist, mis teadagi pole mingi nipet-näpet tegevus! Autor on kirjutanud ajamahuka protsessi pisidetailideni lahti ja soovitame igati selles näpuga järge ajada!

Huvitavat lugemist ja põnevat katsetamist leiavad erinumbrist ka need, kes on gluteeniga kimpus. Ideid, kuidas sel puhul koogile põhja meisterdada, on välja toodud mitmeid. Rõõmustada saavad ka vegan- ja toorkookide armastajad. Nende retseptide toorainete nimekiri võib küll esmapilgul pikk tunduda, aga kõik see teenib head maitset!

Kogumikku sai lahtiste pirukate kõrvale kirja ka vana hea lihapirukate retsept. Need pisikesed ja pärmitainast on head nii soojalt kui külmalt!

Erinumbrist leiate rohkelt ideid nii argi- kui erinevateks tähtpäevadeks! "Küpsetised 2" on müügil kõikides suuremates jaekettides kuni 3 kuud või kuni ajakirja jätkub!