Kandik kui test, on võistlusetapp, mille puhul peab žüriile degusteerimiseks esitletav roog olema terviklik ja vastavate garneeringutega.

Oma Maitse toob teieni Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoorust finaali pääsenute tööd.

1. NORRA

Norra serveering.

2. TAANI

Taani serveering.

3. ROOTSI

Rootsi serveering.

4. ISLAND

Islandi serveering.

5. SOOME

Soome serveering.

6. PRANTSUSMAA

Prantsusmaa serveering.

7. EESTI

Eesti serveering.

8. ŠVEITS

Šveitsi serveering.

9. UNGARI

Foto: Ungari serveering.

10. ITAALIA

Itaalia serveering.

29. maist 2. juunini Lyonis, Prantsusmaal toimuvasse lõppfinaali pääses 10 kokka:

1. Norra – CHRISTIAN ANDRE PETTERSEN

2. Taani – RONNI VEXØE MORTENSEN

3. Rootsi – SEBASTIAN GIBRAND

4. Island – SIGURÐUR LAUFDAL

5. Soome– MIKKO KAUKONEN

6. Prantsusmaa – DAVY TISSOT

7. Eesti – ARTUR KAZARITSKI

8. Šveits – Alessandro MORDASSINI

9. Ungari – ISTVÁN VERES

10. Itaalia – ALESSANDRO BERGAMO