Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoor | Vaata finaali pääsenud meeskondade kauneid töid!
Tippvõistlusel osalenud meeskonnad sooritasid Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoorus 5 tunni ja 35 minuti jooksul kaks ülesannet. Serveeriti kaks toitu – liha ja kala. Liharooga (Eesti vutt) esitleti vastavalt kokandusvõistluse eeskirjale kandikul ja kalarooga (angersäga) taldrikul.
Kandik kui test, on võistlusetapp, mille puhul peab žüriile degusteerimiseks esitletav roog olema terviklik ja vastavate garneeringutega.
Oma Maitse toob teieni Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoorust finaali pääsenute tööd.
1. NORRA
2. TAANI
3. ROOTSI
4. ISLAND
5. SOOME
6. PRANTSUSMAA
7. EESTI
8. ŠVEITS
9. UNGARI
10. ITAALIA
29. maist 2. juunini Lyonis, Prantsusmaal toimuvasse lõppfinaali pääses 10 kokka:
1. Norra – CHRISTIAN ANDRE PETTERSEN
2. Taani – RONNI VEXØE MORTENSEN
3. Rootsi – SEBASTIAN GIBRAND
4. Island – SIGURÐUR LAUFDAL
5. Soome– MIKKO KAUKONEN
6. Prantsusmaa – DAVY TISSOT
7. Eesti – ARTUR KAZARITSKI
8. Šveits – Alessandro MORDASSINI
9. Ungari – ISTVÁN VERES
10. Itaalia – ALESSANDRO BERGAMO