Kandik kui test, on võistlusetapp, mille puhul peab žüriile degusteerimiseks esitletav roog olema terviklik ja vastavate garneeringutega.

Oma Maitse toob teieni Bocuse d´Or 2020 Euroopa eelvoorust finaali pääsenute tööd.

1. NORRA

2. TAANI

3. ROOTSI

4. ISLAND

5. SOOME

6. PRANTSUSMAA

7. EESTI

8. ŠVEITS

9. UNGARI

10. ITAALIA

29. maist 2. juunini Lyonis, Prantsusmaal toimuvasse lõppfinaali pääses 10 kokka:

1. Norra – CHRISTIAN ANDRE PETTERSEN

2. Taani – RONNI VEXØE MORTENSEN

3. Rootsi – SEBASTIAN GIBRAND

4. Island – SIGURÐUR LAUFDAL

5. Soome– MIKKO KAUKONEN

6. Prantsusmaa – DAVY TISSOT

7. Eesti – ARTUR KAZARITSKI

8. Šveits – Alessandro MORDASSINI

9. Ungari – ISTVÁN VERES

10. Itaalia – ALESSANDRO BERGAMO