Kokkade suurvõistlus Saku Suurhallis | Milliste tunnetega Eestit esindanud kokad Bocuse d'Ori meenutavad? Kõige raskem ei ole see võistlus füüsiliselt, vaid vaimselt
Iga võistlus on pingutus. Kokkade jaoks tähendab see aga sageli oma igapäevaelust loobumist, üheks perioodiks elus perest eemaldumist, tohutuid tunde treenimist, nii füüsilist pingutust kui psüühilist proovilepanekut. Võistluse eestvedaja Dimitri Demjanov teab täpselt, mis on Eesti häda: "Raha on treenimiseks vähe. Meie kokad ei saa lubada üksnes võistlusele pühendumist. Ära tuleb teha päevatöö, perega suhelda ja siis minna järgmiseks kaheksaks tunniks kööki treenima. Paljud ei pea sellele pingele mõtteski vastu." Kuidas meie viis tubli kokka oma esinemist mäletavad ja millise ettevalmistusega läheb võistlusele selle aasta lootus Artur Kazartski? Tema enda sõnul võtab ta võistlust kui kord elus ette tulevat võimast šanssi, kuid läheb selgelt püüdma pääsu finaali ja sealt juba edasigi kõrgemaid kohti. Hoiame talle pöialt ja edu parimatele!