Beigel Bake on Londoni East Endi linnaosas asuv ööpäevaringselt avatud pagaritöökoda, millest on saanud paljude lemmik just nende pärmitainast soolalihaga valmistatud saiakeste poolest. Pagaritöökoja tooted on olnud pikka aega populaarsed piirkonna juudi kogukonna seas. Beigel Bake oli pandeemia ajal sunnitud oma lahtiolekuaegu vähendama.

Cambridge'i hertsog ja hertsoginna kuulsid külaskäigu ajal, kuidas see töötajaid mõjutas ning kuidas pagaritöökoda aitas kohalikku kogukonda toiduannetuste kaudu. Lisaks kohtuti vabatahtlikega, kes pandeemia ajal keetsid ja toimetasid haavatavatele kogukonnaliikmetele eineid ning viisid abivajajatele koju ravimeid või toidupakke.

Kas teadsid, et bagelid ehk eestipäraselt vesikringlid on väga populaarsed juudi elanikkonnaga riikides? Traditsiooniliselt valmistatakse neid nisujahu, pärmi, soola ja veega. Peale lühikest keetmist kuumas vees küpsetatakse bagelid ahjus. Supermarketites on need saadaval nii värskelt kui ka külmutatud kujul.

Bagelite maitsestamiseks kasutatakse mooni- ja seesamiseemneid, sibulat või küüslauku. Magusa versiooni saamiseks aga mett või suhkrut. Peale valmistamise ja küpsetamise lihtsuse, on saiakese keskel asuval augul ka praktiline mõte, neid saab transportimiseks nöörile sättida.