Vaja läheb:

1 liitrine suletava kaanega nõu.

Kannatust võiks varuda kaheks päevaks, aga valmistoode säilib kindlasti 2-3 nädala – enamasti süüakse enne ära.

Kasutamine:

Garneeringuks võileivatortidele, kalale ja salatitele.

Lihtsalt kiire ampsuna, mis annab pikaks ajaks mõnusa täiskõhutunde.

Miks mitte ka kiirel päeval tööle kaasa.

Soovitus:

Muna juurde sobib alati natuke majoneesi ja värskelt jahvatatud must pipar tõstab maitset.

Valmistamine:

  • Munad keeta ja koorida – koorimine ongi kõige tüütum osa selle tegevuse juures.
  • Vesi, äädikas, sool ja suhkur keeta potis marinaadiks. Piisab paarist minutist vaikselt keetmisest.
  • Pane munad ja maitseained purki ja kalla väga ettevaatlikult kuum marinaad peale. Seda protseduuri oleks parem teha kraanikausis, juhuks, kui purk peaks ikkagi purunema.
  • Pane kaas peale, lase toas jahtuda ja aseta külmikusse seisma.