Valmistage suvelõpu kohvilauale mustikatort!

  • Biskviitpõhja küpsetamiseks läheb vaja samas mahus koostisosi – mune, jahu, suhkrut ja tärklist (1/3 ulatuses).
  • Lööge munad suurde kaussi. Lisage suhkur ja vahustage suurel kiirusel heleda tiheda vahu saamiseni.
  • Sõeluge omavahel segatud kuivained munavahule ja segage tainast põhjast ülespoole tõstes ettevaatlikult segamini.
  • Küpsetage biskviiti eelkuumutatud 200-kraadises ahjus kuni see on pealt kuldkollane. NB! Ahjuust küpsetamise alguses mitte avada!
  • Laske biskviidil avatud uksega ahjus ca 15 minutit jahtuda ja jätke küpsetis peale ahjust väljavõtmist restile jahtuma.
  • Kohupiimakreemi valmistamiseks võtke vanilje kohupiimapasta ja segage see kokku eelnevalt püreestatud banaaniga ning vahustatud rõõsa koorega.
  • Biskviitpõhja immutamiseks kasutage meelepärast mahla või kohvi. Biskviidikihtide vahele määrige hapukat vaarikamoosi. Kaunistage tort värskete mustikatega.

Millest Oma Maitse värskes suvenumbris juttu on, saab näha SIIN