Hiidmuna sobib toiduvalmistamiseks hästi. Eesti Loodusmuuseumi botaanik Loore Ehrlich rääkis Oma Maitsele, et seen tuleks panna ilma kupatamiseta otse pannile ja praadides on see imemaitsev.

"Kupatamist hiidmuna puhul ei soovitata, sest siis see ei kõlba süüa. Hiidmuna on mõnusa, pehme seene maitsega. Suurus hiidmuna maitseomadusi ei mõjuta, mõni väga suur on seest valge ja tugev ning kõlbab süüa, teine väiksem aga seest pruun ja toss. Seen tuleb lõhki lõigata ja vaadata, millise konsistentsiga see seest on. Valmistada saab seda vastavalt maitsele, jahu ja munaga paneeritult, lisades soola ja pipart," rääkis Ehrlich.

"Hiidmuna ei ole metsaseen. Olenevalt aastast võib seda leida augustist septembrini pargiservadest, koduaiast ja haljasaladelt ning lagedamatelt murualadelt," lisas ta.