Unustage soovitused, mille järgi säravate ja läbipaistvate jääkuubikute saamiseks tuleks vett enne külmutamist keeta või filtreerida. Oluline on hoopis tekkivale jääle "ruumi jätmine", sest vesi paisub külmumisel ja mida rohkem on selleks ruumi, seda läbipaistvam on moodustuv jää, vahendab FineDiningLovers.com

Peale selle video vaatamist ei valmista te arvatavasti enam kunagi kokteilide sisse jääd resti abil, mis annab alati häguseid (vesi külmub igas suunas) jääkuubikuid.

Kristallselgete jääkuubikute valmistamiseks:

1. Täitke väikesemõõtmeline plastikust jahutuskast veega.

2. Pange jahutuskast sügavkülma.

3. Oodake 24-48 tundi.

4. Võtke tekkinud jäämass jahutuskastist välja. Jälgige, et see ei oleks läbinisti külmunud, sest muidu ei saa te seda anumast kätte. Eemaldage lahtine jää.

5. Lõigake saadud jääkuubiku servad saianoaga ühtlaseks.