03.06.2020, 12:18
RETSEPTID | Suvi on õige aeg üks-kaks-kolm-võtmes valmivatele roogadele!
Maitsetes hiilaku suvel puhtus ja selgus, hinges rahulolu ja küllustunne.
Esimesed suvised lillkapsad on magusad ja mahedad ning vajavad lisaliigutusi vähe. Proovi ahjus röstitud lillkapsasalatit avokaadokastmega.
Võimsalt aromaatne kanakoivapada hoiab sind köögis hõivatuna vaid mõne minuti, kui ahjuvormitäit ette valmistad.
Arbuusi-Frosé laimiga võib olla nii jahutav tervitusjook, vahepala kui ka dessert.
Magusaid ja mahlaseid ampse pakuvad ka pisut päevitunud jumega blondie´d murelitega. Mandlijahu muudab koogi kiudainerikkaks ning gluteenivabaks.
Kirsside ja kohupiimaga täidetud filotainarullid on suurepärased suvised vahepalad.