Veel üks mugav variant: asetage vahukommid ühekordseks kasutamiseks mõeldud grillalusele ja grillrest jääb puhtaks!

Jälgige ja keerake alusele asetatud vahukommide pooli hoogsalt, vastasel juhul kõrbevad need ära!

Millised vahukommid sobivad grillimiseks?

Vahukomme on saadaval erineva värvi ja kujuga. Kui soovite neid grillida, peaksite ostmisel kindlasti tähelepanu pöörama kommide suurusele. Ärge kunagi hankige kõige väiksemaid vahukomme, sest need kõrbevad kiirelt ära ja võivad koguni põlema süttida.

Olge ettevaatlik: vahukommid ei ole ainsad, mis võivad põlema süttida. Jälgige hoolsalt ka puidust grillvardaid ja pöörake neid regulaarselt. Vahukomm on valmis, kui see on mõlemalt poolt pehme ja õrnalt pruuni jumega.

Vahukommide röstimine ilma grillita

Vahukommide röstimiseks pole tuld vaja. Kodune ahi sobib selleks samuti! Asetage kommid ahjuvormi ja kuumutage umbes 5-7 minutit temperatuuril 160 ° C.

Kui mõtlete liigsete kalorite peale, siis lükkige vahukommid grillvardale vaheldumisi näiteks teiste suviste hõrgutavate paladega – maasikate või virsikuviiludega. Kui kõik koostisosad on kindlalt paigas, siis asetage varras ühekordseks kasutamiseks mõeldud alumiiniumist alusega küpsetusrestile ja ärge unustage seda regulaarselt keerata. Tulemuseks on puuviljase noodiga magusad vahukommid.