Sidrunist, kurgist ja piparmündist koosnev jook puhastab keha ja eemaldab jääkained. Joogil on positiivne mõju maksale, neerudele, kopsudele ja sooltele.

Sidruni eelised

Sidrun on ideaalne puuvili organismi puhastamiseks ja selle tarbimine parandab üldist tervislikku seisundit. Sidruni tervisemõju põhineb selles sisalduvatel antioksüdantidel ja C-vitamiinil. Sidrunhape suurendab maksa puhastava ensüümi tootmist. Sidrunit tarbides saate vältida viiruste ja bakterite põhjustatud nakkusi, kuna sellel on desinfitseeriv toime.

Sidrun soodustab seedimist ja stimuleerib raskemetallide eemaldamist kehast. Nende hulka kuuluvad vask, koobalt, mangaan, tsink, alumiinium, plii ja arseen. Raskemetallid esinevad keskkonnas ja neid on organismi kogunedes sealt raske eemaldada. Nende taseme suurenedes muutub keha mitmesuguste haiguste suhtes tundlikumaks. Lisaks aitab sidrun võidelda vabade radikaalide kõrvaltoimete vastu ja eemaldada toksiine soolestikust ning vältida kõhukinnisust.

Sidrun suudab tasakaalustada vere pH taset, vähendades vere happesust.

Kurgi head omadused

Kurk on tervislik köögivili, mis koosneb suuresti veest. Kurk sisaldab väga vähe kaloreid ja toimib diureetikumina, mis aitab kehal vabaneda jääkainetest.

Kurk pakub kiudaineid, mis tugevdavad seedefunktsiooni ja hoiavad ära kõhukinnisuse.

Lisaks sisaldab kurk flavonoide nagu kvertsetiin, apigeniin ja luteoliin.

Kurk sisaldab ka vitamiine C ja K, mis on olulised antioksüdandid.

Kurk sobib hästi organismi puhastamiseks, kuna selles sisalduvad kiudained ja vesi lahustavad toksiine ja jääkaineid.

Piparmündi hüved

Piparmünt annab keha puhastamist hõlbustavale joogile kaaliumi, kaltsiumi, foolhapet ja A-vitamiini, millel on antioksüdantne toime. Piparmünt stimuleerib seedimist ja hoiab ära maoärritused nagu puhitus, tursed, kõrvetised ja iiveldus.

Kuidas teha organismi puhastavat ja maitsvat jooki?

See maitsev jook mitte ainult ei eemalda kehast toksiine, vaid aitab kaalu langetada ja tunda end hästi!

Koostis:

2 liitrit vett

1 sidrun

1 kurk

10 piparmündilehte

Valmistamine:

Pese kurk ja sidrun ning lõika need viiludeks. Eelista orgaanilist sidrunit, sest nii võid olla kindel, et sidrunikoores pole kahjulikke koostisosi, mis vette võivad eristuda. Pane viilud suurde kaanega klaasnõusse või purki ja lisa piparmündilehed. Vala peale kaks liitrit sooja vett ja hoiusta jooki külmkapis.

Jooki võib nautida 15 päeva järjest ja enne uue kuuriga alustamist tuleks teha paus. Parimate tulemuste saamiseks on soovitatav kuuri ajal dieedist eemaldada rasvased toidud, piimatooted, suhkur ja nisujahu. Pärast kuuri tunnete end kergemini, teie siseorganid töötavad tõhusalt ja võite kaotada kuni paar kilo.

Mida Oma Maitse mainumbris huvitavat lugeda, vaata lugude kaupa SIIT.