Naturli toodetes ei ole kasutatud ühtegi loomse päritoluga koostisainet, kõik tooted on gluteenivabad ja nende keskkonnasõbralikud pakendid on valmistatud 60 protsendi ulatuses suhkruroost.

Sellest on palju räägitud, et inimese toidulaud peab olema tasakaalus, aga jätkuvalt süüakse Eestis pea kaks korda rohkem liha, kui tervislik oleks. Hoolimata sellest, et arstid hoiatavad liha ülesöömisest tingitud lisakilode eest, kuna need suurendavad südamehaiguste riski ja lühendavad nii inimeste eluiga.

Naturli eesmärk on teha ühiskonnas selgitustööd ja tõestada, et tervislik toitumine ei pea olema enesepiitsutamine, sest taimne toit võib olla maitsev vaheldus ning see ei ole ainult veganite pärusmaa.

Orklale kuuluv Naturli bränd on pühendunud lihavaba toidu loomisele juba 1988. aastast. Naturli sooviks on jätta toidutootmise ja -tarbimisega keskkonnale minimaalne jalajälg. Enamik toorainest kasvatatakse Euroopas, kõik tooted on GMO-vabad, tootmisel kasutatakse taastuvat energiat ja pakendid on taastuvast ning taaskasutatavast materjalist.

Naturli tooteid leiad suuremate kaupluste sügavkülmalettidest üle kogu Eesti. Kaubad on saadaval Rimis, Selveris, Maximas, Coopis, Kaupmehes ja ABC supermarketites. 💚

Naudi Naturli veganitooteid puhta südametunnistusega kas või iga päev! Toodete valmistamine on väga kiire ja lihtne.

Naturli kapsavrapid veganišnitsli ja pestoga

Naturli krõbeda koorikuga veganišnitslivrapid sobivad suurepäraselt kergeks õhtuseks roaks või suuremale seltskonnale pakkumiseks. Iga külaline saab oma vrapi ise meelepärastest lisanditest kokku panna.

Kogus: 3

Aeg: 25 minutit

Koostisosad:

  • 2 Naturli veganišnitslit
  • õli praadimiseks
  • 1 Rooma salati pea

Kinoasegu:

  • 1,5 dl kinoad
  • 3 dl vett
  • 2 spl laimimahla
  • 10–15 kirsstomatit
  • soola ja pipart

Pesto:

  • 1 punt basiilikulehti
  • 50 g värsket rukolat
  • 0,5 dl külmpressitud oliiviõli
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 75 g India pähkleid
  • soola ja pipart

1. Keeda kinoad soolaga maitsetatud vees pakendil oleva juhise järgi. Keeda, kuni kinoa hakkab natuke läbi paistma. Tavaliselt kulub selleks keskmisel kuumusel 15 minutit. Kurna üleliigne vesi ja tõsta kõrvale.

2. Kinoa valmimise ajal valmista pesto. Lisa kõik pesto koostisosad köögikombaini või kasuta saumikserit. Kui segu tundub liiga kuiv, lisa veidi oliiviõli. Tõsta purki.

3. Tükelda tomatid ja lisa kinoale. Maitsesta soola, pipra ja laimimahlaga.

4. Veganišnitsleid prae pannil õlis keskmisel kuumusel mõned minutid mõlemalt poolt või eelkuumutatud ahjus u 10–12 minutit, kuni šnitslitel on tekkinud kuldne koorik. Lõika viiludeks.

5. Samal ajal kui šnitsel küpseb, pese Rooma salat külmas vees. Lõika ära ots ja eralda lehed, et nendele oleks mugav vrapi koostisosad lisada. Kuivata vajaduse korral paberrätikuga.

6. Serveerimisel lisa igale salatilehele paar supilusikatäit kinoad, mõned šnitsliviilud ja 1 tl pestot.

7. Naudi!

Naturli veganihakk chilli con carne

Naturli veganihakk chilli con carne on parim argipäevaroog vürtsika toidu armastajatele. Tegemist on lihtsa gluteenivaba roaga, mis on maitsev ka järgmisel päeval.

Kogus: 4
Aeg: 15 minutit

Koostiosad:

  • 1 pakk Naturli veganihakki
  • 1 spl oliiviõli
  • 1 sibul
  • 2 purustatud küüslauguküünt
  • 400 g tükeldatud konservtomateid
  • 400 g punaseid konservube
  • 1 tükeldatud tšillikaun
  • ½ tl punet
  • soola ja pipart
  • serveerimiseks 2 tassi valmis riisi

1. Pruunista veganihakk suurel pannil õlis koos sibulaga. Lisa küüslauk, purustatud tomatid, tšilli ja maitseained. Kuumuta mõned minutid.

2. Kurna oad veest ja lisa pannile. Hauta 10 minutit, maitsesta soola ja pipraga.

3. Serveeri koos riisiga.

4. Naudi!

Jaga
Kommentaarid