09.04.2020, 11:50
RETSEPTID | Kaunid PASHAD – vali pühadelauale oma lemmik!
Kui plaanite lihavõttelauale pashat valmistada, siis Oma Maitse retseptivalikust leiate selle maitsva, rammusa ja tummise kohupiimamagustoidu 4 erineval moel!
FOTO:
1. Tavapärasele naturaalsest kohupiimast pashale vahelduseks võib traditsioonilist lihavõttemaiust teha erinevate lisanditega, martsipanist šokolaadini. KÜPSETAMATA pasha kondenspiimaga valmib küll lihtsalt ega sisalda isegi mune ega vahukoort, kuid tulemus … mm …, see on äraütlemata kreemjas ja külluslik!
2. Paljud eelistavad kuumutatud pashat just selle õrna ja siidise tekstuuri pärast.
3. Proovi suus sulavat pashat valmistada koogivõlur Nadežda Kaarma retsepti järgi!
4. See mugav sega-kokku-kook valmib lihtsalt ja on ülimaitsev! Kiivitükid kohupiimakoogil on värskendav kooslus!