Kui näitleja Gwyneth Paltrow ja Briti muusik Chris Martin panid oma tütrele 2004. aastal ebahariliku nime - Apple, siis sellest andsid teada kõik tabloidid.

2. KEVIN BACON

Ameerika näitleja Kevin Baconi kontol on mitmeid arvestatavaid filmirolle. Bacon (eesti keeles peekon) sai perekonnanime oma isalt, arhitekt Edmund Baconilt.

3. BRANDY NORWOOD

Brandyna tuntud Ameerika laulja eesnimi tähendab tõlkes alkoholi. Brändi on taimse päritoluga toorainest eriliselt töödeldud ja valmistatud (destilleeritud) alkohoolne jook.

4. HALLE BERRY

Näitlejanna Halle Berry kannab isuäratavat perekonnanime, mis tähendab eesti keeles "Mari".

5. JOHN CANDY

Sellel Kanada näitlejal oli väga magus perekonnanimi. Kui teie perekonnanimeks on Candy (eesti keeles Komm), siis võib vast öelda, et arvatavasti platseerub see magusate perekonnanimede edetabelis kõrgele kohale.

6. GINGER ROGERS

Ginger (eesti keeles ingver) Rogers oli Ameerika näitleja ja tantsija, kes astus kogu oma pika karjääri jooksul üles kümnetes filmides, lavaetendustes ning raadio- ja telesaadetes.

7. SEAN BEAN

"Troonide mängust" ja "Sõrmuste isandast" tuntud näitleja Sean Bean-i perekonnanimi tähendab eesti keeles "Uba."

8. CONDOLEZZA RICE

USA poliitik Condoleezza Rice oli George W. Bushi valitsuse riigisekretär. Majandusajakiri Forbes järjestas Rice´i 2005. aastal maailma mõjuvõimsate naiste edetabelis esimesele kohale.

9. SHIRLEY TEMPLE

USA kunagine lapsnäitleja Shirley Temple tegi 1930. aastatel kaasa rohkem kui 40 filmis, hiljem töötas diplomaadina.
Samasse aega jääb ka näitleja auks nimetatud ilusa, roosa ja vastupandamatult kihiseva alkoholivaba kokteili sünd, mida muide Temple ise ei armastanud.
See kokteil koosneb grenadiinisiirupist, Sprite´ist või toonikust ja jääkuubikutest. Joogi serveerimisel kasutatakse mündilehti ja kokteilikirssi.
Täiskasvanute jaoks saab seda jooki pisut põnevamaks muuta, näiteks viina või rummiga, selliselt kannab see nime Dirty Shirley.

10. FRANCIS BEAN COBAIN

Nirvana liidri Kurt Cobain´i ja ansambli Hole laulja Courtney Love´i tütar kannab nime Francis Bean Cobain.