Johnsson tegi valminud pitsast foto ja jagas seda sotsiaalmeedias, kust see üles korjati ja seejärel kulutulena ringlema hakkas ning ülejäänud on juba ajalugu.

Kuna arvamused kiivi kasutamise kohta pitsal lähevad tugevalt lahku, küsis Fine Dining Lovers Itaalia parimalt pitsakokalt Franco Pepelt antud teemal kommentaari. Tema Napoli lähistel asuvat "Pepe in Grani" nimelist pitsabaari on Itaalia 50 parima pitsavalmistaja edetabelis kolmel korral järjest kõige kõrgemalt hinnatud.

"Ühtegi koostisosa pole vaja demoniseerida: oluline on see, kuidas toorainet kasutatakse. Mina kasutan pitsade juures ananassi, kuigi kulinaariamaailmas seda taunitakse. Olgu tegemist ananassi või kiiviga, oluline on mõista, kuidas seda toorainet saab pitsa puhul kasutada. Meil ei tohiks olla eelarvamusi ühegi koostisosa suhtes, tuleb proovida eksperimenteerida," rääkis Grani.

Allikas: Fine Dining Lovers

Jaga
Kommentaarid