Seda lisandit pitsal kas armastatakse või vihatakse!
Veebisaidil Reddit laialdaselt leviv pilt harjumatu lisandiga pitsast on paljudes tekitanud vastakaid arvamusi. Võib vast väita, et selline tundlik ja kirgi tekitav teema nagu ananassitükid pitsal on saanud järje. Uueks tulijaks on smaragdroheline kiivi!
Ühte Rootsis asuvat pitsabaari külastanud Stellan Johansson võttis söögikohta kaasa kiivi ja palus pitsameistril selle tellitud singipitsa peale panna.
Johnsson tegi valminud pitsast foto ja jagas seda sotsiaalmeedias, kust see üles korjati ja seejärel kulutulena ringlema hakkas ning ülejäänud on juba ajalugu.
Kuna arvamused kiivi kasutamise kohta pitsal lähevad tugevalt lahku, küsis Fine Dining Lovers Itaalia parimalt pitsakokalt Franco Pepelt antud teemal kommentaari. Tema Napoli lähistel asuvat "Pepe in Grani" nimelist pitsabaari on Itaalia 50 parima pitsavalmistaja edetabelis kolmel korral järjest kõige kõrgemalt hinnatud.
"Ühtegi koostisosa pole vaja demoniseerida: oluline on see, kuidas toorainet kasutatakse. Mina kasutan pitsade juures ananassi, kuigi kulinaariamaailmas seda taunitakse. Olgu tegemist ananassi või kiiviga, oluline on mõista, kuidas seda toorainet saab pitsa puhul kasutada. Meil ei tohiks olla eelarvamusi ühegi koostisosa suhtes, tuleb proovida eksperimenteerida," rääkis Grani.
Allikas: Fine Dining Lovers