"Vaadake, kellega koos me täna teed jõime! Sussexi hertsoginna Meghan Markle külastas meid, et arutada kogukonna naisi puudutavaid küsimusi", seisis postituse juures. Fotol näeb naeratavat Meghanit koos naisterühmaga tugikeskuse köögis poseerimas.

Jääb saladuseks, millist teed Meghan väljasõidu ajal jõi, kuid varem on ta öelnud, et talle meeldib Kusmi BB Detox tee ja Teapigs´i lagritsa ja piparmündiga tee. Ühtlasi armastab ta kuuma sidurinivett.

Meghan on pärast eelmisel nädalal tehtud avaldust, milles Sussexid märkisid, et nad soovivad kuninglikust perekonnast sõltumatuks saada, hoidnud madalat profiili, kuid mingil hetkel peab ju teed ka jooma.

Sidruni detox vesi

Klaasitäis kuuma sidrunivett sobib hästi tervise turgutamiseks ja enesetunde parandamiseks. See aitab keha aluseliseks muuta, kuna liigne happesus seedesüsteemis võib põhjustada erinevaid terviseprobleeme. Tarbi kuuma sidrunivett hommikul peale ärkamist, see paneb seedesüsteemi liikuma ja aitab vältida kõhukinnisust. Sidrunis leidub palju ka C-vitamiini, mis aitab kaasa külmetushaiguste vastu võitlemisel. Uuringud on näidanud, et kui seda vitamiini igapäevaselt võtta, võib haigusepisoodide arv mõnevõrra väheneda ja nende kestus lüheneda.

Kuuma sidrunivee valmistamist saab vaadata siin:

Allikas: Delish