20.04.2021, 18:11
HEA TOIT | Koorekastmes kanakoivad ja kartulipüree
Seda toitu võid ennast sööma unustadagi. Küüslaugusõprade kartulipüree lööb koorekastmega ka hästi kampa.
Koostisosad:
KANA JA KASTE:
- 16 tk kanakoivad
- 50 g või
- 3 sl oliiviõli
- 2 tk sibul
- 6 dl šampinjonid või muud kohe pannil valmivad metsaseened
- 1 dl Valge vein (kuiv)
- 4 dl puljong (köögivilja või kana)
- 1 sl nisujahu
- 1 dl rõõsk koor 35%
KARTULIPUDER:
- 10 tk kartul
- sool
- 25 g või
- 6 tk küüslauguküüned
- 4 dl piim
Süüa teha on mõnus. Kanakoivad on head, lihtsad valmistada ja roog saab kõigele lisaks ka üsna rahakotisõbralik. Kui soovid, jäta vein kastmesse panemata, ka ilma selleta saab see imehea.