Retseptid
23.05.2019, 15:00
ÕHTUSÖÖGI KIIRABI juustusõpradele — krõbedamast krõbedam ja suus sulav JUUSTUŠNITSEL
(2)Juustušnitsli tegemiseks vali kõva mahedamaitseline juust: Atleet, Hollandi, Eesti, Edam vmt. Oluline on ostes juustu katsuda — juust peab tunduma käe all kõva. Juust, mis poes muljumisel tundub pehme, vajub pannil vormituks latakaks. Maitse on muidugi ikka hea.
Foto: Gregor Jürna
Koostisosad:
- 4 100-grammist ja 1–1,5 cm paksust juustutükki
- 3 dl piima
- paneerimiseks riivsaia
- praadimiseks õli
Valmistamine
- Pane juustutükid 10 minutiks piima sisse likku. Juustu pealispind muutub pehmemaks ja nii seisab paneering juustu ümber. Nõruta juustutükid piimast, keeruta üleni riivsaias ja prae rohkes õlis mõlemalt poolt kuldseks.
- Prae paneering korralikult kuldseks, enne kui juustu ümber keerad. Keeramiseks kasuta kindlasti laia labidat!
- Et juustušnitsel on rammus, sobib kõrvale värske salat või aurutatud köögiviljad.