Retseptid
15.05.2019, 15:00
ÕHTUSÖÖGI KIIRABI juhuks, kui ühele ei meeldi porgandid peal ja teisele herned sees — mahlane kanaraguu ahjujuurikatega
Kana ja juurikad on alati hea valik — kana sööb peres tõenäoliselt igaüks. Juurikate puhul saad arvestada pereliikmete maitse-eelistusi, sest isegi kui kana osas vastuväiteid pole, leidub peres ikka neid, kellele ei meeldi porgandid peal või kellele herned sees.
Kanaraguu ahjujuurikatega
Krõõt Tarkmeel
Koostisosad:
RETSEPT
- 1 tk Kana
- 100 g Taluvõi
- 400 g Kreeka jogurt
- 400 ml Rõõsk koor 35%
- Värske koriander
- Sool
- Must pipar
- Köömned
- 4 portsjonit
Valmistamine
- Tükelda kana ja pruunista võis. Lisa sool, pipar ja köömned ning kalla pannile natuke vett, et kanatükid koos maitseainetega veidi podiseda saaksid.
- Lisa koor ja lase kastmel paksemaks keeda.
- Kui kana on mõnusalt pehme, keera pliidil tuli väiksemaks ja lisa jogurt. Lase kaste veel korra keema ja lisa kõige lõpus hakitud koriander.
- Kõrvale serveeri ahjujuurikaid – mida värvilisemad, seda parem!