• Delfi
  • Saada vihje
  • Kontakt
  • Reklaam
Oma Maitse
  • Eesti Naine
  • Anne & Stiil
  • Pere ja Kodu
  • Oma Maitse
  • Maakodu
  • Tervis Pluss
  • Telli
  • Uudised
  • Toit ja tervis
  • Elustiil
  • Retseptid
  • Podcast
  • Black Food Festival
Retseptid
15.05.2019, 15:00

ÕHTUSÖÖGI KIIRABI juhuks, kui ühele ei meeldi porgandid peal ja teisele herned sees — mahlane kanaraguu ahjujuurikatega

 
Kana ja juurikad on alati hea valik — kana sööb peres tõenäoliselt igaüks. Juurikate puhul saad arvestada pereliikmete maitse-eelistusi, sest isegi kui kana osas vastuväiteid pole, leidub peres ikka neid, kellele ei meeldi porgandid peal või kellele herned sees.
Retsept: Laura Kõrvits
Kanaraguu ahjujuurikatega
Krõõt Tarkmeel

Koostisosad:

RETSEPT

  • 1 tk Kana
  • 100 g Taluvõi
  • 400 g Kreeka jogurt
  • 400 ml Rõõsk koor 35%
  • Värske koriander
  • Sool
  • Must pipar
  • Köömned
  • Argitoidud
  • 4 portsjonit
Valmistamine
  1. Tükelda kana ja pruunista võis. Lisa sool, pipar ja köömned ning kalla pannile natuke vett, et kanatükid koos maitseainetega veidi podiseda saaksid. 
  2. Lisa koor ja lase kastmel paksemaks keeda. 
  3. Kui kana on mõnusalt pehme, keera pliidil tuli väiksemaks ja lisa jogurt. Lase kaste veel korra keema ja lisa kõige lõpus hakitud koriander.
  4. Kõrvale serveeri ahjujuurikaid – mida värvilisemad, seda parem!
Kommenteeri Loe kommentaare
  • Reklaam
  • Kontakt
  • Tellimine
  • Üldtingimused
  • Tööpakkumised
  • © 2021 Ekspress Meedia AS
  • info@ekspressmeedia.ee