1. Kuumuta ahi 180 °C. Vahusta muna suhkruga heledaks vahuks. Sega juurde piim, jahtunud sulatatud või ja sidrunikoor. Osade kaupa sõelu juurde küpsetuspulbriga segatud jahu. Tainas on üsna kleepuv. Lõplik segamine tee käega, vajadusel lisa 1–2 supilusikatäit jahu. Jäta tainas 10 minutiks lauale seisma ja paisuma. Võta teelusikatäis tainast ja vormi jahuste pihkude vahel 40 pallikest. Säti need 20 kaupa küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes kerkimisvahed. Vajuta iga pallike käega lapikuks ja küpseta kooke ühe plaadi kaupa ahju keskosas 12–15 minutit, poole küpsemise pealt plaati ümber keerates. Pallid ei tohi pealt värvi muuta. Kuni koogid on veel soojad, uurista igast põhjast välja umbes teelusikatäis, et teha täidisele ruumi. Leia igale poolikule sobiv paar.

2. Sega ricotta või kohupiim suhkru ja sidrunikoorega. Täida jahtunud koogipoolikud täidisega ja vajuta kokku. Sulata tikuotsatäis
pastavärvi viinas (vees see ei lahustu), vajadusel lisa veel pastat, et saada õige aprikoositoon. Pintselda koogikesed ükshaaval värviga ja veereta kohe märjalt suhkru sees. Kata aprikoosid toidukilega ja lase seista 5 tundi kuni üleöö. Täidis imbub koogikestesse ja muudab nad mahlaseks. Serveerimisel torka iga aprikoosi sisse mündileheke.