31.01.2017, 15:49
Seasaba õlle-sinepikastmes
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 0.5 kg Seasaba
- Kivisool
- Santa Maria Tellicerry pipar
- 2 spl Toiduõli
- 1 tk Sibul
- 1 tk Porgand
- 1 tk Varssellerivars
- Küüslauk
- Tume stout-tüüpi õlu
- Petersell
- 2 tl Kuivatatud tüümian
- 1 spl Dijoni sinep
1. Eelkuumuta ahi 150 kraadini. Lõika seasaba kolmeks võrdseks tükiks, maitsesta soola ja pipraga, pruunista paksupõhjalises potis ühtlaselt ja tõsta kõrvale. Lisa potti hakitud sibul, porgand, seller ja küüslauk ning kuumuta aeg-ajalt segades umbes 5 minutit. Seejärel lisa köögiviljadele seasabatükid, õlu, petersell ja pool tüümianikogusest. Sulge pott kaanega ja hauta ahjus 2 tundi, kuni liha on täiesti pehme.