07.11.2016, 14:56
Šokolaadimüsli 8-viljahelveste, pähklite, kuivatatud jõhvikate ja mangoga
Rikkalikus ja väga maitsvas müslis pole millegagi kokku hoitud ja kokku saavad selles mitmed supertoiduained. Kokku moodustub tõsine maitse- ja tervisepomm, mille puhul tavaliste kaerahelveste asemel on kasutatud hoopis kaheksavilja- ja tatrahelbeid.
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 4 dl Veski Mati 8-viljahelbed
- 2 dl Veski Mati Tatrahelbed
- 100 g Hakitud metspähklid
- 100 g Hakitud India pähklid
- 3 spl Chia-seemned
- 100 g Päevalilleseemned
- 150 g Kuivatatud jõhvikad
- 150 g Kuivatatud mango tükeldatuna
- 4 spl Mesi
- 50 g Või
- 150 g Tükeldatud tume šokolaad
1. Sulata kastrulis vaiksel tulel mesi, või ja šokolaad. Sega, kuni segu on ühtlane. Sega teises kausis omavahel helbed, pähklid ja chia- ning päevalilleseemned ning lisa siis sulanud mee-või-šokolaadisegu. Sega kõik läbi ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.