1. Sega käesoe vesi ja piim. Lisa pärm ja õli ning sega, kuni pärm lahustub. Lisa paprikapulber, pune, sool ja suhkur. Sega hulka jahu ja sõtku, kuni tainas lööb kausi küljest lahti. Puista peale veidi jahu ja kata kauss rätikuga. Lase soojas kerkida kahekordseks. Sõtku kerkinud tainas jahusel laual alla ja aseta võitatud koogivormi. Suru tainas ühtlaselt vormi laiali ja lase kerkida veel pool tundi. Küpseta 175- kraadises ahjus 25 minutit. Kummuta restile jahtuma. Lõika jahtunud põhi kolmeks kihiks.

2. Esimese täidise jaoks sega riivjuust, toorjuust, vahustatud vahukoor, õlist nõrutatud ja hakitud päikesekuivatatud tomatid ning hakitud basiilik.

3. Teise täidise jaoks riivi kurk ja õun jämeda riiviga. Lisa murendatud feta, pesto ja vahustatud koor. Immuta alumist põhja piimaga ja määri peale esimene täidis. Tõsta peale teine kiht ja immuta piimaga. Kata teise täidisega.

4. Suru peale kolmas kiht, immuta ülejäänud piimaga ja kata tort toidukilega. Aseta peale raskus, näiteks lõikelaud. Tõsta külmkappi kuni järgmise päevani maitsestuma.

5. Katte jaoks sega toorjuust ja hapukoor. Määri segu tordi peale ja külgedele. Kaunista viilutatud mozzarella, kirsstomatite, basiiliku ja vesikressiga.