2. Aja kanapuljong keema. Vormi kahe märja lusika abil meeldiva suurusega knellid ja pane puljongisse keema. Kui knellid on pinnale tõusnud, keeda vaikselt umbes 5 minutit. Kontrolli küpsust. Knellid peavad olema õhulised, kuid seest ühtlaselt läbi küpsenud. Jäta knellid fooliumi või kaanega kaetult ootele. Soovi korral võid kanapuljongi kurnata ja selles knelle serveerida.

3. Maapirnisupiks koori, pese ja viiluta pastinaak ja maapirn. Haki sibul ja kuumuta õlis klaasjaks, lisa valge vein ning lase alkoholil välja keeda. Lisa pastinaak, kuumuta 5 minutit, vajadusel kalla juurde natuke õli. Pane hulka maapirn, kuumuta kergelt läbi, seejärel vala peale kanapuljong ja keeda vaikselt, kuni köögiviljad on pehmed. Lisa koor ja lase mõni minut keeda. Tõsta supp tulelt ja püreesta. Lase korraks veel kuumaks. Paku suppi koos knellidega ning riputa üle krõbedaks küpsetatud proscuttio-tükikeste või rasvakõrnetega.