22.02.2016, 22:54
Kõrvitsa-läätsekotletid

Kõrvitsa-läätsekotletid
FOTO:
Koostisosad:
RETSEPT
- 600 g Kõrvits
- 200 g Punased läätsed
- 180 g Gluteenivaba kaerajahu
- 2 spl Kuivatatud pune, küüslauk, tšillipipar
- 1 spl Ürdisool
18 tk
1. Keeda punased läätsed ja lase jahtuda. Riivi kõrvits jämedama riiviga. Sega omavahel kokku läätsed, riivitud kõrvits, maitseained ja jahu. Seejärel lase segul u 15 minutit külmkapis taheneda.
2. Vormi tainast meelepärased pätsikesed ja prae pannil mõlemalt poolt 3–4 minutit. Eriti mõnusad tulevad võis praetud kotletid. Veganversiooni puhul kasuta kookosõli.