2. Beseeks vahusta munavalge kõvaks vahuks, lisa suhkur ja vahusta veel natuke. Pritsi pritskotist 5 piklikku kooki. Küpseta beseesid 100-kraadises ahjus 40–45 minutit.

3. Alusta kreemi tegemist: vahusta vahukoor koos suhkruga tugevaks vahuks. Jaga kogus silma järgi pooleks. Pool pritsi pritskotiga viie jahtunud biskviitkoogi peale. Lõika kiivid viiludeks ja pane vahukoore peale. Kiividele lähevad jahtunud beseed ning beseede peale ülejäänud vahukoor.

4. Lõika maasikad viiludeks ning lao vahukoore peale, kata ülejäänud viie biskviitkoogiga. Pritsi kookidele kaunistuseks punast moosi.'

HEA TEADA!
Koogiteost üle jäänud munavalgetest võib teha beseekomme. Kaalu munavalged ära ning vahusta tugevaks vahuks. Lisa munavalge kaalule kahekordne kogus suhkrut ja vahusta veel. Tee teelusika või pritskotiga munavalgevahust pisikesed kuhjakesed ja kuivata 100-kraadises ahjus 1 tund. Selleks, et veenduda, kas kommid on valmis, ava ahjuuks ja koputa komme lusikaga – kui “kõliseb”, siis on valmis.