2. Kerkinud tainas kalla jahusele pinnale, lisa sool, suhkur, osade kaupa oliiviõli ning täisteranisujahu ning sõtku sellest ühtlane ja läikiv tainas, mis lööb nii laua kui ka käte küljest lahti. Jäta sooja kohta kaetuna veel tunniks kerkima.

3. Tükelda sink, rebi mozzarella väikesteks tükkideks, poolita kirsstomatid ning lisa hakitud ürdid. Sega täidis 50 ml oliiviõliga, maitsesta soola ja pipraga ning lase veidi aega seista.

4. Rulli tainast 4 õhukest 0,5 cm paksusega pitsapõhja. Aseta igale kettale neljandik täidisest, määri pool tainaäärtest veega ning aseta teine pool täidisele katteks. Suru tainaääred kinni, näiteks kahvliseljaga vajutades.

5. Tõsta täidetud calzone’d ahjuplaadile ning küpseta 200 kraadi käes 20 minutit. Lase ahjust võttes veidi jahtuda ning serveeri soojalt koos värske salatiga.